Na kontaktoni: +383 45 654 254 | info@devsize.com
 

KATEGORITË

Kategoritë kryesore të trajnimeve


work4

Teknologji

IT, Programim

Më shumë

work4

Arte

Grafik dizajn, fashion, web dizajn

Më shumë

work3

Gjuhë

Gjuhë Angleze, Gjermane, Turke etj

Më shumë

work3

Shëndet & Fitnes

Arte Marciale, Sporte dhe aktivitete fizike

Më shumë

TRAJNIMET TONA

Trajnime profesionale në fusha të ndryshme nga trajner me eksperiencë .


{"title":"Heading","show_title":"0","post_type":"course","taxonomy":"","term":"","post_ids":"","course_style":"popular","featured_style":"course4","masonry":"0","grid_columns":"clear4 col-md-3","column_width":"200","gutter":"30","grid_number":"8","infinite":"0","pagination":"0","grid_excerpt_length":"100","grid_link":"0","css_class":"","container_css":"","custom_css":""}

stripeimg

 

BËHU EDHE TI PJESË

Që nga viti 2010 me mijëra student te trajnuar, shumë projekte dhe programe edukative. Devsize është vendi juaj për tu aftesuar profesionalisht.


 


0

Trajnime 

0

Studentë 

0

Klasa 

 

OFERTAT MË TË MIRA

Abonohu dhe përfito nga ofertat

Deri 50% zbritje për trajnimet tona

Merr ofertat para se të skadojnë

Kurse të ndryshme me ekspert të fushave

 

 

Bëhu Trajner

Bëhu pjesë e suksesit të kompanisë

 

TRAJNIMET NË PROGRAMIM

Mëso gjuhët programore më të njohura 


logo2logo3logo1logo4 logo2

 

 

 

VLERËSIMET E STUDENTËVE

Fjalët e atyre që u trajnuan te ne


SmartCode ishte i gatshëm të punojë ngushtë me ne për të identifikuar nevojat tona për trajnim, dhe ata na dhanë kohë-në kodim që na ndihmoi të ecim tutje. 

Alban Purova

Trajnimi i Visual C#.net qe e vijova ne SmartCode me mundesoj ta zgjeroj dijen time ne programim. Suksesi ne fund te trajnimit e kaloi pritshmerite e mia.

Agron Sverka

Sapo kam filluar kursin në smartcode për html5 dhe css3 plus jQuery. Shpresoj që ky kurs do të më ndihmoj mua në rrugëtimin tim drejt zhvillimit tim si web-programer

Granit Veliu

Devsize është projekt dhe platformë pasardhëse e smartcode, e cila synon të ofrojë programe me të zgjeruara, trajnime profesionale në fusha të ndryshme në klasë dhe online. Trajnime për staf, në zyrë dhe lokacione tjera jasht pikës qendrore në Prishtinë, me orar dhe kohë të përshtatur sipas nevojave të studentëve.

Devsize ofron trajnime profesionale duke aplikuar teknologjitë e fundit, në një ambient të përshtatshëm për mësim të pajisur me infrastrukturë të nevojshme.

Që nga viti 2010 me mijëra student të trajnuar, shumë projekte dhe programe edukative.

Studentëve tanë edhe pas përfundimit të trajnimit u ofrojmë përkrahje për avansimin e mëtutjeshëm të karrierës së tyre.

Nëse keni ndonjë pyetje, mos ngurroni të na kontaktoni. Ne do t’i përgjigjemi të gjitha pyetjeve tuaja sa më shpejt që të jetë e mundur.
  • St. Ilaz Kodra SU6/9 L-A-000 1, Pristina 10000
  • info@devsize.com
  • +377 45 654 254
top
DEVSIZE © All rights reserved.

Setup Menus in Admin Panel