Na kontaktoni: +383 45 654 254 | info@devsize.com
 

Përshkrimi

WordPress është sistemi më i popullarizuar për menaxhimin e të dhënave (CMS – Content Management System) që është përdorur për zhvillimin e miliona websajteve që aktuaisht janë aktive në internet. Ky trajnim do të ju mësoje si ta përdorni WordPress për zhvillimin e webfaqeve moderne dhe lehtë të navigueshme. Websajtet që mund ti zhvilloni me WordPress janë: websajte përsonale, biznesore, e-commerce, portale të ndryshme, komunitete online, portfolio dhe shumë tjera.

 

Synimi

Gjate këtij trajnimi ju do të mesoni:

 • -Instalimin dhe konfigurimin e WordPress
 • -Përdorimin e funksionaliteteve të WordPress për publikimin e webfaqeve
 • -Instalimin dhe përshtatjen e WordPress themes
 • -Zhvillimin e dyqaneve online
 • -Hyrje në PHP dhe MySQL
 • -Implementimin e SEO në websajte
 • -Përdorimin e Google Analitics

Planprogrami

 • Hyrje në WordPress
  • Çfarë është WordPress dhe pse duhet ta perdorim atë?
  • WordPress.com vs WordPress.org
  • Konfigurimi i Serverit
  • Instalimi dhe konfigurimi i WordPress
  • Eksplorimi i hapesirës punuese të WordPress
 • Përdorimi i komponentave kryesore
  • Përdorimi i panelit Post dhe publikimi i artikujve
  • Perdrimi i panelit Pages
  • Dallimi në mes të Posts dhe Pages
  • Përdorimi i paneleve widgets dhe menus
 • Instalimi dhe përdorimi i Plugins
  • Shkarkimi dhe instalimi i plugins
  • Përdorimi dhe konfigurimi i plugins
  • Njoftimi me dhe përdorimi i disa prej plugins më të njohura
  • Zhvillimi i një projekti me njohuritë e marrura deri tani
 • Manipuimi me WordPress
  • Rishikimi i HTML dhe CSS
  • Si ta përdorim HTML dhe CSS mbrenda WordPress
  • Përshtatja e themes për nevojat tona
  • Zhvillimi i një websajti E-Commerce
  • JavaScript Browser Object Model
 • Koncepte më të avansuara
  • Konceptet bazike të PHP dhe MySQL
  • Hyrje në zhvillimin e themes dhe plugins
  • Përdormi i Google Analitics

Planprogrami i trajnimit

Nuk ka planporgram

Course Reviews

N.A

ratings
 • 5 stars0
 • 4 stars0
 • 3 stars0
 • 2 stars0
 • 1 stars0

No Reviews found for this course.

Regjistrohu

REGJISTROHU
 • 90.00
 • 20 Orë
 • PËRFSHIHET CERTIFIKATA
 • orë
110 STUDENTË

Regjistrohu

Devsize është projekt dhe platformë pasardhëse e smartcode, e cila synon të ofrojë programe me të zgjeruara, trajnime profesionale në fusha të ndryshme në klasë dhe online. Trajnime për staf, në zyrë dhe lokacione tjera jasht pikës qendrore në Prishtinë, me orar dhe kohë të përshtatur sipas nevojave të studentëve.

Devsize ofron trajnime profesionale duke aplikuar teknologjitë e fundit, në një ambient të përshtatshëm për mësim të pajisur me infrastrukturë të nevojshme.

Që nga viti 2010 me mijëra student të trajnuar, shumë projekte dhe programe edukative.

Studentëve tanë edhe pas përfundimit të trajnimit u ofrojmë përkrahje për avansimin e mëtutjeshëm të karrierës së tyre.

Nëse keni ndonjë pyetje, mos ngurroni të na kontaktoni. Ne do t’i përgjigjemi të gjitha pyetjeve tuaja sa më shpejt që të jetë e mundur.
 • St. Ilaz Kodra SU6/9 L-A-000 1, Pristina 10000
 • info@devsize.com
 • +377 45 654 254
top
DEVSIZE © All rights reserved.

Setup Menus in Admin Panel