Na kontaktoni: +383 45 654 254 | info@devsize.com
 

Ping Pong është një sport i njohur në të gjithë botën dhe zhvillon aftësitë refleksive, koordinuese në kohë dhe hapësirë. Në të kaluarën shumë ekspert sportivë e kanë cilësuar si lojë që fitohet me vesh pasi aq shume duhet koncentrim dhe  lëvizshmëri të shpejtë sa që vetëm me të dëgjuar mund ta fitosh këtë lojë sepse mësohet të dëgjohet zhurma e topit që sinjalizon gjatë ekzekutimit përndryshe nëse veq e percjellin ekzekutimin e topit lojtarët do të dështojnë nga shpejtësia e topit.

Foto e realizuar gjatë zhvillimit të klasës së pingpongut

Ping Pongu zhvillon aftesitë lëvizore, psiqike pasi në të njejtën kohë duhet të reagosh dhe të mëndosh, është sport shumë përfitues si nga ana shëndetsore ashtu edhe nga ana psiko-fizike. Eshtë një lojë me shpejtesi të lartë, shkëmbime të shpejta dhe manovra të ndryshme nga lojtarët të cilët i përdorin gjatë lojës për ta mashtruar kundërshtarin dhe njëkohësisht ta përmbyllin me fitore lojën e Ping Pongut.

Devsize vendi i garantuar i suksesit, zhvillimit, ardhmërise së fëmijëve tuaj, bëhu pjesë e saj.

Planprogrami i trajnimit

Nuk ka planporgram

Course Reviews

N.A

ratings
 • 5 stars0
 • 4 stars0
 • 3 stars0
 • 2 stars0
 • 1 stars0

No Reviews found for this course.

Regjistrohu

REGJISTROHU
 • 45.00
 • 48 Orë
 • PËRFSHIHET CERTIFIKATA
 • orë
0 STUDENTË

  Regjistrohu

  Devsize është projekt dhe platformë pasardhëse e smartcode, e cila synon të ofrojë programe me të zgjeruara, trajnime profesionale në fusha të ndryshme në klasë dhe online. Trajnime për staf, në zyrë dhe lokacione tjera jasht pikës qendrore në Prishtinë, me orar dhe kohë të përshtatur sipas nevojave të studentëve.

  Devsize ofron trajnime profesionale duke aplikuar teknologjitë e fundit, në një ambient të përshtatshëm për mësim të pajisur me infrastrukturë të nevojshme.

  Që nga viti 2010 me mijëra student të trajnuar, shumë projekte dhe programe edukative.

  Studentëve tanë edhe pas përfundimit të trajnimit u ofrojmë përkrahje për avansimin e mëtutjeshëm të karrierës së tyre.

  Nëse keni ndonjë pyetje, mos ngurroni të na kontaktoni. Ne do t’i përgjigjemi të gjitha pyetjeve tuaja sa më shpejt që të jetë e mundur.
  • St. Ilaz Kodra SU6/9 L-A-000 1, Pristina 10000
  • info@devsize.com
  • +377 45 654 254
  top
  DEVSIZE © All rights reserved.

  Setup Menus in Admin Panel