Na kontaktoni: +383 45 654 254 | info@devsize.com
 

Nëse keni planifikuar ti kaloni pushimet verore në det, jetoni pranë plazhit ose keni një pishinë, dëshironi të notoni për stërvitje ose kënaqësi, tashmë i njihni bazat ose jeni fillestari, devsize ofron trajnime te notimit për njerëz të të gjitha moshave dhe aftësive. Të përgaditura për të gjitha nivelet, klasat u lejojnë notarëve të zhvillojnë zakone të mira në ujë ose në afërsi të ujit, të ndihen të rehatshëm në ujë, të mësojnë dhe të përmirësojnë aftësi të reja dhe të bëhen notarë më të fortë dhe më të sigurtë.

Planprogrami i trajnimit

Nuk ka planporgram

Course Reviews

N.A

ratings
 • 5 stars0
 • 4 stars0
 • 3 stars0
 • 2 stars0
 • 1 stars0

No Reviews found for this course.

Regjistrohu

REGJISTROHU
 • 45.00
 • 48 Orë
 • PËRFSHIHET CERTIFIKATA
 • orë
0 STUDENTË

  Regjistrohu

  Devsize është projekt dhe platformë pasardhëse e smartcode, e cila synon të ofrojë programe me të zgjeruara, trajnime profesionale në fusha të ndryshme në klasë dhe online. Trajnime për staf, në zyrë dhe lokacione tjera jasht pikës qendrore në Prishtinë, me orar dhe kohë të përshtatur sipas nevojave të studentëve.

  Devsize ofron trajnime profesionale duke aplikuar teknologjitë e fundit, në një ambient të përshtatshëm për mësim të pajisur me infrastrukturë të nevojshme.

  Që nga viti 2010 me mijëra student të trajnuar, shumë projekte dhe programe edukative.

  Studentëve tanë edhe pas përfundimit të trajnimit u ofrojmë përkrahje për avansimin e mëtutjeshëm të karrierës së tyre.

  Nëse keni ndonjë pyetje, mos ngurroni të na kontaktoni. Ne do t’i përgjigjemi të gjitha pyetjeve tuaja sa më shpejt që të jetë e mundur.
  • St. Ilaz Kodra SU6/9 L-A-000 1, Pristina 10000
  • info@devsize.com
  • +377 45 654 254
  top
  DEVSIZE © All rights reserved.

  Setup Menus in Admin Panel