Na kontaktoni: +383 45 654 254 | info@devsize.com
 

Çfarë është Wing Chun?

Wing Chun është një formë e vetëmbrojtjes dhe koncept i bazuar në mjeshtri luftarake kineze. Shumica e historianëve u pajtuan se ky stil u zhvillua në Kinën jugore rreth 300 vjet më parë.

Çfarë përfitoni nëse ushtroni Wing Chun?

Ky trajnim ju ofron një mënyrë interesante për të zhvilluar mendjen dhe trupin dhe si rezultat mund të përfitoni: disiplinë, koncentrim, reflekse, qëndrim, fleksibilitet etj.

Wing Chun e ndërton karakterin e një ushtruesi të arteve marciale duke e bërë atë një interes ideal dhe një hap pozitiv në rrugën e një jetese të shëndetshme dhe aktive.

Arsyet kryesore që Wing Chun është rritur në popullaritet është se:
 1.   Është shumë praktik në botën moderne
 2.   Mund të mësohet në një periudhë kohore relativisht të shkurtër  
 3.   Mund të praktikohet nga njerëz të ndryshem te të gjitha moshave, dhe nivelit të aftësisë atletike.

 

Wing Chun dhe Bruce Lee

Wing Chun është shumë i njohur, kryesisht për shkak se ishte stili që Bruce Lee kishte praktikuar në Hong Kong. Bruce Lee mësoi për disa vjet vetëm Wing Chun. Ai filloi rreth vitit 1954, kur ishte rreth 13 vjeç dhe u trajnua për disa vjet në Hong Kong nga Grand Master Yip Man.

Devsize në kuader të EWTO organizon trajnim për Wing Chun

www.ewto.com

Planprogrami i trajnimit

Nuk ka planporgram

Course Reviews

N.A

ratings
 • 5 stars0
 • 4 stars0
 • 3 stars0
 • 2 stars0
 • 1 stars0

No Reviews found for this course.

Regjistrohu

REGJISTROHU
 • 90.00 60.00
 • 72 Orë
 • PËRFSHIHET CERTIFIKATA
 • orë
7 STUDENTË

Regjistrohu

Devsize është projekt dhe platformë pasardhëse e smartcode, e cila synon të ofrojë programe me të zgjeruara, trajnime profesionale në fusha të ndryshme në klasë dhe online. Trajnime për staf, në zyrë dhe lokacione tjera jasht pikës qendrore në Prishtinë, me orar dhe kohë të përshtatur sipas nevojave të studentëve.

Devsize ofron trajnime profesionale duke aplikuar teknologjitë e fundit, në një ambient të përshtatshëm për mësim të pajisur me infrastrukturë të nevojshme.

Që nga viti 2010 me mijëra student të trajnuar, shumë projekte dhe programe edukative.

Studentëve tanë edhe pas përfundimit të trajnimit u ofrojmë përkrahje për avansimin e mëtutjeshëm të karrierës së tyre.

Nëse keni ndonjë pyetje, mos ngurroni të na kontaktoni. Ne do t’i përgjigjemi të gjitha pyetjeve tuaja sa më shpejt që të jetë e mundur.
 • St. Ilaz Kodra SU6/9 L-A-000 1, Pristina 10000
 • info@devsize.com
 • +377 45 654 254
top
DEVSIZE © All rights reserved.

Setup Menus in Admin Panel