Na kontaktoni: +383 45 654 254 | info@devsize.com
 

Përshkrimi

Mësoni përdorimin e teknologjive Javascript dhe jQuery për zhvillimin e aplikacioneve interaktive dhe lehtë të përdorshme. Gjatë këtij moduli do të mësoni për konceptet e kodimit duke përdorur Javascript, aplikimin e tyre për ti shtuar interaktivitet web faqeve si dhe shtimin e efekeve dhe animacioneve duke përdorur jQuery.

Synimi

Gjatë këtij moduli ju do të:

 • – mësoni konceptet elementare se si funskionon Web-i
 • – merrni kuptim të thellë të JavaScript dhe jQuery

Planprogrami

 • JavaScript – Konceptet Bazike
  • Hyrje në JavaScript
  • Llojet e variablave dhe tipet e të dhënave
  • Operatorët aritmetik
  • Operatorët e krahasimit dhe logjik
  • Pohimet kushtëzuese
  • Unazat (Loops)
  • Funksionet
  • DOM (Document Object Model)
  • Objektet
  • Eventet
  • Metodat për manipulimin e vargjeve
  • Metodat matematikore
 • jQuery
  • Hyrje në jQuery
  • Libraria e jQuery dhe mënyrat e shtimit
  • jQuery selektorët
  • Manipulimi e HTML dhe CSS
  • Eventet
  • Validimi i formularve
  • Efektet dhe animacionet në jQuery
  • Error Handling & Debugging

Planprogrami i trajnimit

Nuk ka planporgram

Course Reviews

N.A

ratings
 • 5 stars0
 • 4 stars0
 • 3 stars0
 • 2 stars0
 • 1 stars0

No Reviews found for this course.

Regjistrohu

REGJISTROHU
 • 85.00
 • 20 Orë
 • PËRFSHIHET CERTIFIKATA
 • orë
95 STUDENTË

Regjistrohu

Devsize është projekt dhe platformë pasardhëse e smartcode, e cila synon të ofrojë programe me të zgjeruara, trajnime profesionale në fusha të ndryshme në klasë dhe online. Trajnime për staf, në zyrë dhe lokacione tjera jasht pikës qendrore në Prishtinë, me orar dhe kohë të përshtatur sipas nevojave të studentëve.

Devsize ofron trajnime profesionale duke aplikuar teknologjitë e fundit, në një ambient të përshtatshëm për mësim të pajisur me infrastrukturë të nevojshme.

Që nga viti 2010 me mijëra student të trajnuar, shumë projekte dhe programe edukative.

Studentëve tanë edhe pas përfundimit të trajnimit u ofrojmë përkrahje për avansimin e mëtutjeshëm të karrierës së tyre.

Nëse keni ndonjë pyetje, mos ngurroni të na kontaktoni. Ne do t’i përgjigjemi të gjitha pyetjeve tuaja sa më shpejt që të jetë e mundur.
 • St. Ilaz Kodra SU6/9 L-A-000 1, Pristina 10000
 • info@devsize.com
 • +377 45 654 254
top
DEVSIZE © All rights reserved.

Setup Menus in Admin Panel