Na kontaktoni: +383 45 654 254 | info@devsize.com
 

Përshkrimi

Mësoni zhvillimin e webfaqeve duke përdorur HTML dhe CSS. Ky trajnim është përgaditur t’ju mësojë që idetë tuaja ti konvertoni në websajte dhe aplikacione tjera funksionale për nevoja personale apo biznesore duke aplikuar metodat më bashkëkohore. Gjatë këtij trajnimi, ju do te merrni dijen e nevojshme për zhvillimin e frontend web aplikacioneve nga fillimi.

Synimi

Gjatë këtij moduli ju do të:

 • – mësoni konceptet elementare se si funskionon Web-i
 • – merrni kuptim të thellë të teknologjive bazë në Web si HTML dhe CSS

Planprogrami

HTML&CSS – Konceptet Bazike

 • Elementet dhe tags
 • Shfletuesit dhe versionet e HTML
 • Struktura e webfaqës
 • Titujt, paragrafet, listat, linqet, tabelat
 • Formatimi i tekstit
 • Vendosja dhe manipulimi i imazheve në webfaqe
 • Vendosja e formularëve dhe përdorimi i tyre
 • Hyrje në CSS
 • Sintaksa e CSS
 • Mënyrat e targetimit të elementeve të HTML
 • Klasat dhe ID-at
 • Përdorimi i atributeve të CSS për stilizimin e elementeve të HTML
 • Floating
 • Modeli i kutisë – kufizimet, padding dhe margin
 • Pozicionimet
 • Përdorimi i fonteve në CSS , Google Fonts, aplikimi i fonteve të veqanta
 • Grupimi i elementive dhe reshtimi i tyre
 • Selektorët dhe pseudo klasat

 

Foto e realizuar gjatë zhvillimit te orës

Planprogrami i trajnimit

Nuk ka planporgram

Course Reviews

N.A

ratings
 • 5 stars0
 • 4 stars0
 • 3 stars0
 • 2 stars0
 • 1 stars0

No Reviews found for this course.

Regjistrohu

REGJISTROHU
 • 52.00
 • 12 Orë
 • PËRFSHIHET CERTIFIKATA
 • orë
161 STUDENTË

Regjistrohu

Devsize është projekt dhe platformë pasardhëse e smartcode, e cila synon të ofrojë programe me të zgjeruara, trajnime profesionale në fusha të ndryshme në klasë dhe online. Trajnime për staf, në zyrë dhe lokacione tjera jasht pikës qendrore në Prishtinë, me orar dhe kohë të përshtatur sipas nevojave të studentëve.

Devsize ofron trajnime profesionale duke aplikuar teknologjitë e fundit, në një ambient të përshtatshëm për mësim të pajisur me infrastrukturë të nevojshme.

Që nga viti 2010 me mijëra student të trajnuar, shumë projekte dhe programe edukative.

Studentëve tanë edhe pas përfundimit të trajnimit u ofrojmë përkrahje për avansimin e mëtutjeshëm të karrierës së tyre.

Nëse keni ndonjë pyetje, mos ngurroni të na kontaktoni. Ne do t’i përgjigjemi të gjitha pyetjeve tuaja sa më shpejt që të jetë e mundur.
 • St. Ilaz Kodra SU6/9 L-A-000 1, Pristina 10000
 • info@devsize.com
 • +377 45 654 254
top
DEVSIZE © All rights reserved.

Setup Menus in Admin Panel