Na kontaktoni: +383 45 654 254 | info@devsize.com
 

Përshkrimi

Ky nivel është një mundësi e shkëqyeshme për femijët tuaj të fillojnë mësimin e gjuhës turke.

devsize ofron një ambient të përshtatshëm nga mësimdhënës me eksperiencë. Ora mesimore eshte e bazuar kryesisht në metodologjinë TPR (eng. Total Physical Response) e cila përdorë veprimet fizike për mësimin e shprehjeve gjuhësore. Kjo metodë është argëtuese dhe ë bënë të lehtë mësimin e fjalëve të reja.

Planprogrami përfshin aspektin verbal, visual dhe fizik të shoqëruar me storie të përshtatshme për moshën dhe nivelin e nxënësve.

Synimet:

Në përfundim të këtij niveli fëmijet do të jenë në gjendje të përshëndesin të tjerët dhe ta prezantojnë veten e tyre, të bëjnë kërkesa në situata të ndryshme, tu përgjigjen kërkesave të tjerëve si dhe do të mësojnë fjalë dhe shprehje të shumta që do u japin vetëbesim të komunikojnë lirshëm.

Planprogrami i trajnimit

Nuk ka planporgram

Course Reviews

N.A

ratings
 • 5 stars0
 • 4 stars0
 • 3 stars0
 • 2 stars0
 • 1 stars0

No Reviews found for this course.

Regjistrohu

REGJISTROHU
 • 20.00
 • 240 Orë
 • PËRFSHIHET CERTIFIKATA
 • orë
0 STUDENTË

  Regjistrohu

  Devsize është projekt dhe platformë pasardhëse e smartcode, e cila synon të ofrojë programe me të zgjeruara, trajnime profesionale në fusha të ndryshme në klasë dhe online. Trajnime për staf, në zyrë dhe lokacione tjera jasht pikës qendrore në Prishtinë, me orar dhe kohë të përshtatur sipas nevojave të studentëve.

  Devsize ofron trajnime profesionale duke aplikuar teknologjitë e fundit, në një ambient të përshtatshëm për mësim të pajisur me infrastrukturë të nevojshme.

  Që nga viti 2010 me mijëra student të trajnuar, shumë projekte dhe programe edukative.

  Studentëve tanë edhe pas përfundimit të trajnimit u ofrojmë përkrahje për avansimin e mëtutjeshëm të karrierës së tyre.

  Nëse keni ndonjë pyetje, mos ngurroni të na kontaktoni. Ne do t’i përgjigjemi të gjitha pyetjeve tuaja sa më shpejt që të jetë e mundur.
  • St. Ilaz Kodra SU6/9 L-A-000 1, Pristina 10000
  • info@devsize.com
  • +377 45 654 254
  top
  DEVSIZE © All rights reserved.

  Setup Menus in Admin Panel