Na kontaktoni: +383 45 654 254 | info@devsize.com
 

Gjuha gjermane flitet nga pothuajse njëqind milion njerëz në vendet e Evropës Qendrore si Gjermania, Austria, Zvicra, Luksemburgu dhe Lihtenshtajni, dhe është gjuha e parë më e folur në Bashkimin Evropian. Gjermania njihet ndërkombëtarisht si fuqia industriale dhe ekonomike e Evropës, kështu që njohja e gjermanishtës është thelbësore për profesionistët në fusha të ndryshme si biznesi, financat, ekonomia dhe politika.

Gjatë këtij kursi ju do të njiheni me shpehjet me te rëndësishme dhe gramatikën e gjuhës gjermane. Kjo do të jetë me interes të madh për të gjithë profesionistët të cilët dëshirojnë të fillojnë të mësojnë gjermanisht dhe të gjithë nxënësit të cilët dëshirojnë të njihen me këtë gjuhë shumë të rëndësishme evropiane.

Planprogrami i trajnimit

Nuk ka planporgram

Course Reviews

N.A

ratings
 • 5 stars0
 • 4 stars0
 • 3 stars0
 • 2 stars0
 • 1 stars0

No Reviews found for this course.

Regjistrohu

REGJISTROHU
 • 160.00
 • 144 Orë
 • PËRFSHIHET CERTIFIKATA
 • orë
0 STUDENTË

  Regjistrohu

  Devsize është projekt dhe platformë pasardhëse e smartcode, e cila synon të ofrojë programe me të zgjeruara, trajnime profesionale në fusha të ndryshme në klasë dhe online. Trajnime për staf, në zyrë dhe lokacione tjera jasht pikës qendrore në Prishtinë, me orar dhe kohë të përshtatur sipas nevojave të studentëve.

  Devsize ofron trajnime profesionale duke aplikuar teknologjitë e fundit, në një ambient të përshtatshëm për mësim të pajisur me infrastrukturë të nevojshme.

  Që nga viti 2010 me mijëra student të trajnuar, shumë projekte dhe programe edukative.

  Studentëve tanë edhe pas përfundimit të trajnimit u ofrojmë përkrahje për avansimin e mëtutjeshëm të karrierës së tyre.

  Nëse keni ndonjë pyetje, mos ngurroni të na kontaktoni. Ne do t’i përgjigjemi të gjitha pyetjeve tuaja sa më shpejt që të jetë e mundur.
  • St. Ilaz Kodra SU6/9 L-A-000 1, Pristina 10000
  • info@devsize.com
  • +377 45 654 254
  top
  DEVSIZE © All rights reserved.

  Setup Menus in Admin Panel