Na kontaktoni: +383 45 654 254 | info@devsize.com
 

Përshkrimi

Mësoni zhvillimin e projekteve responsive dhe moderne duke përdorur Bootstrap. Bootstrap është një vegël e hapur për zhvillim me HTML, CSS dhe JS ,e cila e bën zhvillimin e webfaqeve të shpejtë dhe më të lehtë. Është bërë për njerëzit e të gjitha niveleve të aftësive, pajisjeve të të gjitha formave dhe projekteve të të gjitha madhësive.

Planprogrami

 • Hyrje në Bootstrap
 • Instalimi dhe konfigurimi
 • Përdorimi i komponentëve të ndryshme
 • Elementet e navigimit
 • Sistemi grid në Bootstrap
 • Krijimi dhe planifikimi i webfaqeve
 • Bootstrap CSS
 • Web Dizajnimi responsiv me Bootstrap

Planprogrami i trajnimit

Nuk ka planporgram

Course Reviews

N.A

ratings
 • 5 stars0
 • 4 stars0
 • 3 stars0
 • 2 stars0
 • 1 stars0

No Reviews found for this course.

Regjistrohu

REGJISTROHU
 • 18.00
 • 4 Orë
 • PËRFSHIHET CERTIFIKATA
 • orë
123 STUDENTË

Regjistrohu

Devsize është projekt dhe platformë pasardhëse e smartcode, e cila synon të ofrojë programe me të zgjeruara, trajnime profesionale në fusha të ndryshme në klasë dhe online. Trajnime për staf, në zyrë dhe lokacione tjera jasht pikës qendrore në Prishtinë, me orar dhe kohë të përshtatur sipas nevojave të studentëve.

Devsize ofron trajnime profesionale duke aplikuar teknologjitë e fundit, në një ambient të përshtatshëm për mësim të pajisur me infrastrukturë të nevojshme.

Që nga viti 2010 me mijëra student të trajnuar, shumë projekte dhe programe edukative.

Studentëve tanë edhe pas përfundimit të trajnimit u ofrojmë përkrahje për avansimin e mëtutjeshëm të karrierës së tyre.

Nëse keni ndonjë pyetje, mos ngurroni të na kontaktoni. Ne do t’i përgjigjemi të gjitha pyetjeve tuaja sa më shpejt që të jetë e mundur.
 • St. Ilaz Kodra SU6/9 L-A-000 1, Pristina 10000
 • info@devsize.com
 • +377 45 654 254
top
DEVSIZE © All rights reserved.

Setup Menus in Admin Panel