Na kontaktoni: +383 45 654 254 | info@devsize.com
 

Software Developer, renditet profesioni me i kerkuar ne bote per 2019

Qofte nese po vendosni ne cilen dege te vazhdoni studimet apo cilen karriere te vazhdoni , synimi i secilit do te ishte qe te zgjidhte nje profesion i cili njekohesisht paguan mire dhe eshte ne kerkese te larte nga tregu i punes.

Pasi ne fund te fundit do te keni mundesi me te mira per sukses nese ka me shume vende te lira pune dhe me pak kandidat per te konkuruar.

Ne ju paraqesim 10 profesionet me te kerkuara ne bote per 2019 :

 

10.Menaxheret Inxhinierik

Image result for Engineering Manager

Menaxheret Inxhinierik jan pergjejgjes per te drejtuar, planifikuar dhe kordinuar projekte inxhinierike .

Paga mesatare :$112,777 (US) / £46,469 (UK)

Kerkesa :Ky profesion kerkohet shume ne vende si Australia, Zvicra dhe UK.

 

9.Llogaritar

Image result for Accountant

Cdo kompani dhe startup eshte ne nevoje te madhe per nje llogaritar te zote qe tua mirembaje llogarite e tyre dhe te sigurohet se stafi paguhet ne menyren e duhur

Paga Mesatare :$50,149(US)/£28,590 (UK)

Kerkesa :Ky profesion kerkohet shume ne vende si Finland, Irland dhe Korea e Jugut

 

8.Analist te dhenash IT

Image result for IT Data Analyst]

Analistet e te dhenave kane per detyre te tranferojne te dhena analitike ne sasi te medha ne burime informacioni qe kompanite mund ti perdorin per te marr vendime me te mira strategjike.

Paga Mesatare : $58,283 (US) / £25,769 (UK)

Kerkesa :Ky profesion kerkohet me se shumti ne Brazi , Norvegji dhe US

 

7.Inxhinier Elektrik

Image result for Electrical Engineer

Inxhinieret Elektrik jane te afte te zhvillojne pajisje te reja elektrike dhe gjithashtu te afte te testojne produke te reja.

Paga Mesatare :$73,225 (US) / £31,180 (UK)

Kerkesa : Ky profesion kerkohet me se shumti ne Kanda, Gjermani , Zelanda e Re

 

6.Inxhinier Civil

Image result for Civil Engineer

Inxhinieri Civil eshte i afte te mirembaje dhe te adaptoje infrastrukturat rrugore , hekurudhat, burimet e energjise dhe te ujit.

Paga Mesatare :$64,373 (US) / £30,540 (UK)

Kerksa : Ky profesion kerkohe me se shumti ne Meksike dhe Turqi

 

5.Doktor

Image result for Doctor

Profesioni i doktorit eshte po aq i vjeter aq dhe i pavdekshem .

Nuk do te rresht se kerkuari si profesion por gjithashtu renditet si nder profesionet me te veshtira.

Paga Mesatare :$140,234 (US) / £50,843 (UK)

Kerkesa  : Ky profesion kerkohet me se shumti ne Kanada, Izrael dhe Japoni

 

4.Infermier

Image result for nurse

Ky eshte nder profesionet me te kerkuara ne fushen e mjekesise per shkak te kerkeses te nje numri te madh ne spitale.

Paga Mesatare : $62,695 (US) / £23,556 (UK)

Kerkesa :Ky profesion kerkohet me se shutmi ne Austri , Zelande e Re dhe Rusi.

 

3.Inxhinier Mekanik

Image result for Mechanical Engineer

Inxhiniert mekanik jan te afte te dizenojne , te zhvillojne dhe te ndertojne pajisjet mekanike dhe makinerite mekanike.

Paga mesatare :  $68,881 (US) / £30,162 (UK)

Kerksa : Ky profesion kerkohet me se shumti ne Brazi , France dhe Slovakia

 

2.Inxhinier Elektronik

Image result for Electronics Engineer

Inxhinieri Elektronik krijon pajisje elektronike psh Sisteme GPS ose iPods

Roga Mesatare : $74,936 (US) / £29,012 (UK)

Kerkesa : Ky profesion kerkohet me shume ne Brazil , France dhe Slovakia

 

1.Zhvillues Programesh (Software Developer)

Image result for Software Developer

Ne kohet tona dixhitale nuk eshte e veshtire te shihet se pse kerkesa per zhvilluesit e programeve ka qene gjithmone e me shume ne rritje.

Nderkohe qe te gjithe kompanite po kthejne perqendrimin e tyre drejt botes dixhitale , nevoja per te ndertuar website dhe programe eshte me e larte se asnjehere me pare.

Duke u varuar nga interesat tuaja , ka shume fusha ne te cilat mund te punoni .

Ju mund te punoni remote , freelancer ose ne kompani te medha kompjuterike te cilat kane gjithmone e me shume vende te lira pune.

Pervec kesaj ju mund te zgjidhni te punoni ne front-end nese ju pelqen me shume dizajni , ose ne back-end nese ju pelqen me shume programimi , ose mund te punoni ne databaze te dhenash e keshtu me rradhe.

Fushat nga te cilat ju mund te punoni ne informatike jane te pafunde

Paga Mesatare :$69,583 (US) / £30,675 (UK)

Kerksa : Ky profesion kerkohet nga te gjitha vendet e zhvilluara dhe ato ne zhvillim .

 

Trajnime te dobishme per tu aftesuar si software developer :

Trajnime teknologji ne devsize

04/02/2019

0përgjigjet në "Software Developer, renditet profesioni me i kerkuar ne bote per 2019"

Leave a Message

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Devsize është projekt dhe platformë pasardhëse e smartcode, e cila synon të ofrojë programe me të zgjeruara, trajnime profesionale në fusha të ndryshme në klasë dhe online. Trajnime për staf, në zyrë dhe lokacione tjera jasht pikës qendrore në Prishtinë, me orar dhe kohë të përshtatur sipas nevojave të studentëve.

Devsize ofron trajnime profesionale duke aplikuar teknologjitë e fundit, në një ambient të përshtatshëm për mësim të pajisur me infrastrukturë të nevojshme.

Që nga viti 2010 me mijëra student të trajnuar, shumë projekte dhe programe edukative.

Studentëve tanë edhe pas përfundimit të trajnimit u ofrojmë përkrahje për avansimin e mëtutjeshëm të karrierës së tyre.

Nëse keni ndonjë pyetje, mos ngurroni të na kontaktoni. Ne do t’i përgjigjemi të gjitha pyetjeve tuaja sa më shpejt që të jetë e mundur.
  • St. Ilaz Kodra SU6/9 L-A-000 1, Pristina 10000
  • info@devsize.com
  • +377 45 654 254
top
DEVSIZE © All rights reserved.

Setup Menus in Admin Panel