Na kontaktoni: +383 45 654 254 | info@devsize.com
 

Pse cdo profesionist duhet te dije HTML dhe CSS

Ndoshta dhe e keni degjuar shpesh te thuhet se kushdo duhet te mesoje te kodoje.
Madje mesimi i programimit eshte futur edhe ne kurrikulat e gjimnazit.
Por lind pyetja pse duhet nje shkrimtar, nje llogaritar apo nje mjek duhet te mesoje kodimin .
Epo arsyjet qe do tju listojme me poshte do tju bindin se te mesuarit te HTML dhe CSS mund te krijojne nje diference te madhe ne karrieren tuaj.

HTML dhe CSS jane bazat e webit, te cilat ju i perdorni per te shkruajtur paragrafe, per te stiluar foto , vendosur backgrounde apo efekte 3D.
Me poshte ju paraqesim 8 gjerat qe do te jeni te afte te beni pasi te mesoni :

1.Mund te dizenjoni Emaile fantastike per klientet tuaj

Emaili po kthehet nder mjetet me te mira te marketingut per momentin .
Dhe ju mund te krijoni nje email sa me terheqes per klientin tuaj.

2.Mund te kontriboni ne permiresimin e websitit te kompanise tuaj

Pjesa me e madhe e websiteve te kompanive jane te ndertuara ne WordPress.
Ju fare lehte mund te perdorni dijet tuaja te HTML dhe CSS per te shtuar permbajtje dhe ti stiloni ato sa me mire.
Dhe kjo mund tua rris kreditin tuaj ne kompanise

3.Mund tu mesoni kolegeve tuaj ose shefit pak kodimin

Ne qoftese ju mesoni pak kodim , ju fare lehte mund ta shperndani fjalen e mire tek koleget tuaj dhe ne kete menyre ato gjithashtu do te mund te permiresojne emailet e tyre ose websitin.

4.Departamenti i IT ne kompanine tuaj do tua dije per nder !

Sa me shume njohuri te keni rreth kodit , aq me shume do tju kuptoje ekipi i IT ne rast se ju doni te beni nje ndryshim ne template te ndryshme.

5.Mund te krijoni nje Blog te sukseshem

Ju mund te krijoni nje blog fitimprures duke shkruar artikuj rreth punes ose pasioneve tuaj, dhe me njohurite ne kodim ju mund ta coni blogun tuaj ne nje tjeter nivel

6.Mund te krijoni nje Website CV per veten tuaj nga zeroja

Ndoshta duket pak e veshtire per tu bere , por ne fakt eshte realisht teper e lehte dhe punedhenesit e ardhshem do te jene edhe me te surprizuar kur tu thoni se e keni krijuar nga fillimi dicka te tille.

7.Ju mund ti coni aftesite tuaja te dizenjimit ne nje nivel tjeter

Nese ju jeni i afte ne Fotoshop dhe shto mbi kete edhe njohurite per HTML dhe CSS , ju do jeni te afte te shnderroheni ne dicka qe tregu e kerkon shume , pra nje dizenjues qe di te kodoje.

8.Ju mund te fitoni me shume

Sa me shume te mesoni rreth HTML dhe CSS , ju do te jeni i afte qe ti perdoni keto njohuri per te fituar para shtese.
Ju mund te mbani profesionin tuaj dhe njekohesisht te punoni freelancer duke perdorur njohurite ne kodim.

 

Ne ju sugjerojme trajnimet tona mbi HTML dhe CSS

HTML & CSS

05/02/2019

0përgjigjet në "Pse cdo profesionist duhet te dije HTML dhe CSS"

Leave a Message

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Devsize është projekt dhe platformë pasardhëse e smartcode, e cila synon të ofrojë programe me të zgjeruara, trajnime profesionale në fusha të ndryshme në klasë dhe online. Trajnime për staf, në zyrë dhe lokacione tjera jasht pikës qendrore në Prishtinë, me orar dhe kohë të përshtatur sipas nevojave të studentëve.

Devsize ofron trajnime profesionale duke aplikuar teknologjitë e fundit, në një ambient të përshtatshëm për mësim të pajisur me infrastrukturë të nevojshme.

Që nga viti 2010 me mijëra student të trajnuar, shumë projekte dhe programe edukative.

Studentëve tanë edhe pas përfundimit të trajnimit u ofrojmë përkrahje për avansimin e mëtutjeshëm të karrierës së tyre.

Nëse keni ndonjë pyetje, mos ngurroni të na kontaktoni. Ne do t’i përgjigjemi të gjitha pyetjeve tuaja sa më shpejt që të jetë e mundur.
  • St. Ilaz Kodra SU6/9 L-A-000 1, Pristina 10000
  • info@devsize.com
  • +377 45 654 254
top
DEVSIZE © All rights reserved.

Setup Menus in Admin Panel