Na kontaktoni: +383 45 654 254 | info@devsize.com
 

Menyrat sesi Kodimi mund te ndryshoje jeten tuaj

Te mesuarit te kodimit ka padyshim advantazhet e veta ne krahasim me fushat e tjera te jetes.
Ju paraqesim me poshte 8 menyrat sesi kodimi mund tua ndryshoje teresisht jeten tuaj :

1.Keni lirine qe ti vendosni oraret qe doni

Kjo ne fakt eshte disavantazhi me i madh per dike qe punon ne orarin tradicional 9.00-18.00.
Sepse kur jeni shefi i vetes, atehere keni mundesine qe te krijoni oraret tuaja.
Ju mund te punoni ne oraret qe doni , ne cilen do ore te dites dhe te nates dhe mund ta nderprisni punen kur te doni.
Normalisht qe keni deadline por ama keni ne dore menaxhimin e kohes.

2.Fitoni me shume , por punoni me pak ore
Profesioni si programues eshte nder profesionet qe paguhet me se shumti , dhe paga vjen duke u rritur me pervojen .

3.Ju mund tu thoni “JO” cilesdo oferte punen
Ne qoftese ju nuk keni kohe qe te merrni projekte te reja persiper , ose thjeshte nuk doni te merrni persiper nje projekt te caktuar , atehere keni liri te madhe qe thjeshe te thoni jo.
Gjithmone do te jete nje projekt i ri qe vjen rruges.

4.Klientet vijne tek ju per te kerkuar te punoni
Sa me shume pervoje te keni aq me shume do te drejtohen klientet drejt jush qe te kryeni tasket e tyre.
Ju nuk keni nevoje qe te aplikoni ne kompani te ndryshme apo te kaloni shume faza interviste .

5.Keni kohe extra per te ndjekur hobite tuaja
Sic e thame dhe me larte , ju nuk keni pse te punoni mbi 40 ore ne jave ne menyre qe te merrni nje page te kenaqshme.
Kjo ju jep kohe qe ta shfrytezoni per te bere hobite qe realisht ju plotesojne.

6.Ju mund te punoni nga shtepia
Ne qoftese ju nuk jeni shume social , apo doni te punoni me te pavarur ose sdoni qe te lidheni pas nje zyre tere diten ose thjeshte doni lirine tuaj dhe te mos vareni prej askujt, ky profesion realisht ua mundeson dicka te tille.
Ju keni mundesi qe te punoni remote nga shtepia dhe praktikisht cdo gje ta beni online.

7.Ju keni kohe qe te mesoni edhe me shume
Oraret e lira , sasia e punes qe ju e zgjidhni vet ju jep mundesine qe te mesoni gjera shtese ne kohen qe ju mbetet.
Ju keni mundesi qe te aftesoheni dita dites edhe me shume dhe pse jo te fokusoheni ne teknologji te reja.

8.Jeni pjese e nje komuniteti te madh teknologjie
Gjate punes si programues ju mund te ngecni ne shume gjera teknike , ama eshte shume ngushellues fakti qe mjafton nje kerkim i thjeshte ne komunitetin e teknolgjise , ne menyre qe te gjithe pyetjet tuaja te marrin pergjigje.

 

Ju mund te mesoni rreth gjuheve me konkuruese te programit ne sitin tone :

https://devsize.com/kategorite/teknologji/

09/08/2019

Devsize është projekt dhe platformë pasardhëse e smartcode, e cila synon të ofrojë programe me të zgjeruara, trajnime profesionale në fusha të ndryshme në klasë dhe online. Trajnime për staf, në zyrë dhe lokacione tjera jasht pikës qendrore në Prishtinë, me orar dhe kohë të përshtatur sipas nevojave të studentëve.

Devsize ofron trajnime profesionale duke aplikuar teknologjitë e fundit, në një ambient të përshtatshëm për mësim të pajisur me infrastrukturë të nevojshme.

Që nga viti 2010 me mijëra student të trajnuar, shumë projekte dhe programe edukative.

Studentëve tanë edhe pas përfundimit të trajnimit u ofrojmë përkrahje për avansimin e mëtutjeshëm të karrierës së tyre.

Nëse keni ndonjë pyetje, mos ngurroni të na kontaktoni. Ne do t’i përgjigjemi të gjitha pyetjeve tuaja sa më shpejt që të jetë e mundur.
  • St. Ilaz Kodra SU6/9 L-A-000 1, Pristina 10000
  • info@devsize.com
  • +377 45 654 254
top
DEVSIZE © All rights reserved.

Setup Menus in Admin Panel