Contact Us: +383 45 654 254

Përshkrimi

WordPress është sistemi më i popullarizuar për menaxhimin e të dhënave (CMS – Content Management System) që është përdorur për zhvillimin e miliona websajteve që aktuaisht janë aktive në internet. Ky trajnim do të ju mësoje si ta përdorni WordPress për zhvillimin e webfaqeve moderne dhe lehtë të navigueshme. Websajtet që mund ti zhvilloni me WordPress janë: websajte përsonale, biznesore, e-commerce, portale të ndryshme, komunitete online, portfolio dhe shumë tjera.

 

Synimi

Gjate këtij trajnimi ju do të mesoni:

 • -Instalimin dhe konfigurimin e WordPress
 • -Përdorimin e funksionaliteteve të WordPress për publikimin e webfaqeve
 • -Instalimin dhe përshtatjen e WordPress themes
 • -Zhvillimin e dyqaneve online
 • -Hyrje në PHP dhe MySQL
 • -Implementimin e SEO në websajte
 • -Përdorimin e Google Analitics

Planprogrami

 • Hyrje në WordPress
  • Çfarë është WordPress dhe pse duhet ta perdorim atë?
  • WordPress.com vs WordPress.org
  • Konfigurimi i Serverit
  • Instalimi dhe konfigurimi i WordPress
  • Eksplorimi i hapesirës punuese të WordPress
 • Përdorimi i komponentave kryesore
  • Përdorimi i panelit Post dhe publikimi i artikujve
  • Perdrimi i panelit Pages
  • Dallimi në mes të Posts dhe Pages
  • Përdorimi i paneleve widgets dhe menus
 • Instalimi dhe përdorimi i Plugins
  • Shkarkimi dhe instalimi i plugins
  • Përdorimi dhe konfigurimi i plugins
  • Njoftimi me dhe përdorimi i disa prej plugins më të njohura
  • Zhvillimi i një projekti me njohuritë e marrura deri tani
 • Manipuimi me WordPress
  • Rishikimi i HTML dhe CSS
  • Si ta përdorim HTML dhe CSS mbrenda WordPress
  • Përshtatja e themes për nevojat tona
  • Zhvillimi i një websajti E-Commerce
  • JavaScript Browser Object Model
 • Koncepte më të avansuara
  • Konceptet bazike të PHP dhe MySQL
  • Hyrje në zhvillimin e themes dhe plugins
  • Përdormi i Google Analitics

Course Curriculum

No curriculum found !

Register
Course Reviews

N.A

ratings
 • 5 stars0
 • 4 stars0
 • 3 stars0
 • 2 stars0
 • 1 stars0

No Reviews found for this course.

About Us

Devsize is the next smartcode project and platform that aims to provide enhanced programs, professional training in various areas of the classroom and online. Training for staff, office and other locations outside of central Prishtina, with schedules and times suitable to the needs of students.

Contact Us

If you have any questions, feel free to contact us. We will answer all your questions as soon as possible.

 •  St. Ilaz Kodra SU6/9 L-A-000 1, Pristina 10000
 •  info@devsize.com
 •  +377 45 654 254
© Devsize. All rights reserved.
X