Contact Us: +383 45 654 254

Përshkrimi

Mësoni si të krijoni, editoni dhe të shpërndani prezantimet tuaja duke përdorur PowerPoint 2016, i cili është njeri nga aplikacionet më të njohura për krijimin e prezantimeve. Gjatë kësaj pjese të kursit do të mësoni shtimin dhe editimin e tekstit, imazheve, elementeve grafike, videove dhe animacioneve, formatimin e sllajdeve, shtimin e tranzicioneve dhe më shumë.

Planprogrami

 • Hyrje në Powerpoint
 • Prezantimi i hapësirës punuese dhe veglave kryesore
 • Opcionet për editimin e tekstit
 • Shtimi i elementeve grafike
 • Puna me objekte
 • Puna me imazhe dhe SmartArt
 • Insertimi i tabelave dhe grafikëve
 • Insertimi dhe përdorimi i mediave
 • Animacionet dhe tranzicionet
 • Insertimi i linqeve dhe butonave
 • Opcionet e sllajdeve
 • Përgaditja e prezantimeve
 • Opcione tjera të Powerpoint

Course Curriculum

No curriculum found !

Register
Course Reviews

N.A

ratings
 • 5 stars0
 • 4 stars0
 • 3 stars0
 • 2 stars0
 • 1 stars0

No Reviews found for this course.

About Us

Devsize is the next smartcode project and platform that aims to provide enhanced programs, professional training in various areas of the classroom and online. Training for staff, office and other locations outside of central Prishtina, with schedules and times suitable to the needs of students.

Contact Us

If you have any questions, feel free to contact us. We will answer all your questions as soon as possible.

 •  St. Ilaz Kodra SU6/9 L-A-000 1, Pristina 10000
 •  info@devsize.com
 •  +377 45 654 254
© Devsize. All rights reserved.
X