Contact Us: +383 45 654 254

Përshkrimi

Mësoni përdorimin e teknologjive Javascript dhe jQuery për zhvillimin e aplikacioneve interaktive dhe lehtë të përdorshme. Gjatë këtij moduli do të mësoni për konceptet e kodimit duke përdorur Javascript, aplikimin e tyre për ti shtuar interaktivitet web faqeve si dhe shtimin e efekeve dhe animacioneve duke përdorur jQuery.

Synimi

Gjatë këtij moduli ju do të:

 • – mësoni konceptet elementare se si funskionon Web-i
 • – merrni kuptim të thellë të JavaScript dhe jQuery

Planprogrami

 • JavaScript – Konceptet Bazike
  • Hyrje në JavaScript
  • Llojet e variablave dhe tipet e të dhënave
  • Operatorët aritmetik
  • Operatorët e krahasimit dhe logjik
  • Pohimet kushtëzuese
  • Unazat (Loops)
  • Funksionet
  • DOM (Document Object Model)
  • Objektet
  • Eventet
  • Metodat për manipulimin e vargjeve
  • Metodat matematikore
 • jQuery
  • Hyrje në jQuery
  • Libraria e jQuery dhe mënyrat e shtimit
  • jQuery selektorët
  • Manipulimi e HTML dhe CSS
  • Eventet
  • Validimi i formularve
  • Efektet dhe animacionet në jQuery
  • Error Handling & Debugging

Course Curriculum

No curriculum found !

Register
Course Reviews

N.A

ratings
 • 5 stars0
 • 4 stars0
 • 3 stars0
 • 2 stars0
 • 1 stars0

No Reviews found for this course.

About Us

Devsize is the next smartcode project and platform that aims to provide enhanced programs, professional training in various areas of the classroom and online. Training for staff, office and other locations outside of central Prishtina, with schedules and times suitable to the needs of students.

Contact Us

If you have any questions, feel free to contact us. We will answer all your questions as soon as possible.

 •  St. Ilaz Kodra SU6/9 L-A-000 1, Pristina 10000
 •  info@devsize.com
 •  +377 45 654 254
© Devsize. All rights reserved.
X