Contact Us: +383 45 654 254
iOS 12 & Swift – Kurs për Zhvillimin e plotë të Aplikacioneve iOS

Nga një fillestar tek një zhvilluesi i Aplikacioneve iOS vetëm me anë të këtij kursi!

Ky kurs i plotë trajnimi për zhvillimin aplikacioneve mobile ju mëson se si të kodoni duke përdorur Swift 5 dhe të ndërtoni aplikacione të bukura iOS 12 për iPhone dhe iPad. Edhe nëse keni ZERO përvojë programimi.

Çfarë do te mësoni

Do te jeni ne gjendje te ndertoni cfaredo aplikacioni qe ju deshironi.

Krijoni një portofol të aplikacioneve për të aplikuar për punë të zhvilluesve të rinj në një kompani teknologjike

Aftesohuni per te krijuar aplikacione të Realitetit të Shtuar duke përdorur ARKit2 të ri nga Apple

Aftesohuni per tregun e aplikacioneve që të mund të publikoni aplikacionet tuaja dhe të gjeneroni shkarkime.

Filloni biznesin tuaj të bazuar në aplikacione.

Bëhuni një nomad dixhital duke punuar si një zhvillues i pavarur i iOS

Krijoni aplikacione që përdorin Makinerin e Mësimit e duke përdorur CoreML2 të ri të Apple dhe Krijoni ML.

Mësoni dizajnimin e aplikacionit, kështu që ju do të dini se si të bëni kornizën, modelimin dhe prototipin e idesë suaj të aplikacionit.

Planprogrami

-Fillimi me iOS 12 dhe Swift 5
-iOS Ndërtuesi i interfejsit
-Startimi i aplikacionit tuaj në një pajisje të vërtetë: “sideloading” ne IOS
-Sfida e Kodimit # 1 – Përdorimi i ndërtuesit te interfejsit në Xcode
-Ndërtoni një aplikacion iOS Dice App për të mësuar Bazat e Programimit Swift
-Sfida e Kodimit # 2 – Llojet e Shpejta të të Dhënave, Variablat dhe unazat
-Programimi në Swift 5 për fillestarët [Duke përdorur Swift Playgrounds]
-API Apple iOS – Bëni një aplikacion muzikor.
-Modeli i Pamjes së Kontrolluesit të Modelit (MVC) – Bëni një Aplikacion kuizi.
-Sfida e Kodimit # 3 – Control Flow – Ndërtoni një Aplikacion Story si Lifeline
-IOS Auto Layout dhe Setting Constraints
-Programimi në Swift 5 për Intermediates
-Cocoapods, GPS, API, REST dhe marrja e përmbajtjes në internet – Aplikacioni i motit
-The Command Line dhe Terminal
-Sfida e Kodimit # 4 – Cocoapods, REST, API – Ndërtoni një gjurmues të çmimeve të Bitcoin
-Baza e të dhënave të cloud, Animacionet iOS dhe Swift Advanced – Bëni një Klon WhatsApp
-Git, GitHub dhe Version Control
-Core Data, Realm, User Defaults – Mësoni ruajtjen e qëndrueshme të të dhënave lokale – Todoey
-In-App blerjet dhe Apple StoreKit
-Advanced Swift Part 1
-Advanced Swift Part 2
-Hyrje ne Machine Learning
-iOS 11 – CoreML – Si të përfshini Machine Learning në aplikacionet tuaja iOS
-[Optional Bonus Project] Machine Learning duke perdorur IBM Watson
-iOS 11 – CoreML i Avancuar – Si të Konvertoni Pre-Trained Models duke përdorur Veglat CoreML
-CreatML – Ndërtimi Our Own Machine Learning Model për njohjen e figurës ”Image Recognition”.
-Advanced CreateML – Ndërtoni Our Own Natural Language Processing Model
-iOS 11 – ARKit – Si të bëni aplikacione të realitetit të shtuara në iOS
-iOS 11 – Advanced ARKit – Si të matni dimensionet e botës reale në një aplikacion ARKit
-Advanced ARKit2 – Njohja dhe Ndjekja e Imazheve në AR
-Advanced ARKit2 – Rishikimi i videos në realitetin e shtuar ”videoplayback”
-Si të paraqisni aplikacionin tuaj në Dyqanin e Aplikacioneve
-Next Steps-hapat e ardhshëm
-Kursi i plotë për dizajnimin e aplikacioneve
-Teoria e ngjyrave
-Tipografia
-Bazat e Dizajnit të User Interface (UI) për celular
-Bazat e dizajnit User Experience (UX) për celular
-Dizajnimi për IOS vs Android – Cilat janë ndryshimet e rëndësishme?
-Një udhëzues hap pas hapi për rrjedhën e punës të një Dizajneri Profesional per Mobile.
-Burimet e dizajnit
-Kursi i plotë i marketingut të aplikacioneve – Si të fitoni para nga aplikacionet tuaja
-Validimi i Idesë – Kurseni Kohë dhe Para
-Metodat e fitimit të parave të aplikacionit – Si të fitoni para nga aplikacioni juaj
-Si të zgjedhim listën e dyqanit të aplikacioneve
-Rrite Teknikat e Hacking për Shkarkime të Aplikacioneve
-Si të merrni Press Coverage për aplikacionin tuaj
-Si ta Përcaktoni Aplikacionin tuaj në App Store
-Optimizimi i Dyqanit të Aplikacioneve – Si të Renditeni Më lart në Algoritmin e Kërkimit të Dyqanit të Aplikimeve
-Mënyra e duhur e përdorimit të reklamave të paguara për të shkarkuar Shkarkimet e Aplikacioneve
-Vlerësime dhe rishikime në dyqanet e aplikacioneve
-Si të përdorni Analytics për të rritur User Retention
-White Hat vs. Black Hat Metodat e Marrjes së Më shumë Shkarkime dhe të Ardhura të Aplikacioneve
-Bonus: Si te ndërtoni App Showcase Website
-Radha jote
-Bonus Module: How to Make an App Overview

Kërkesat

Asnjë përvojë programuese e nevojshme – Këtu do të mësoni gjithçka që duhet ta dini
Një laptop Mac ose iMac (ose një kompjuter MacOS që funksionon)
Nuk kërkohet softuer i paguar – të gjitha aplikacionet do të krijohen në Xcode 10 (i cili është falas)
Do t’ju ndihmojmë, hap pas hapi, si ta instaloni Xcode.

Course Curriculum

No curriculum found !

Register
Course Reviews

N.A

ratings
  • 5 stars0
  • 4 stars0
  • 3 stars0
  • 2 stars0
  • 1 stars0

No Reviews found for this course.

About Us

Devsize is the next smartcode project and platform that aims to provide enhanced programs, professional training in various areas of the classroom and online. Training for staff, office and other locations outside of central Prishtina, with schedules and times suitable to the needs of students.

Contact Us

If you have any questions, feel free to contact us. We will answer all your questions as soon as possible.

  •  St. Ilaz Kodra SU6/9 L-A-000 1, Pristina 10000
  •  info@devsize.com
  •  +377 45 654 254
© Devsize. All rights reserved.
X