Contact Us: +383 45 654 254

Përshkrimi

Mësoni zhvillimin e webfaqeve duke përdorur HTML dhe CSS. Ky trajnim është përgaditur t’ju mësojë që idetë tuaja ti konvertoni në websajte dhe aplikacione tjera funksionale për nevoja personale apo biznesore duke aplikuar metodat më bashkëkohore. Gjatë këtij trajnimi, ju do te merrni dijen e nevojshme për zhvillimin e frontend web aplikacioneve nga fillimi.

Synimi

Gjatë këtij moduli ju do të:

 • – mësoni konceptet elementare se si funskionon Web-i
 • – merrni kuptim të thellë të teknologjive bazë në Web si HTML dhe CSS

Planprogrami

HTML&CSS – Konceptet Bazike

 • Elementet dhe tags
 • Shfletuesit dhe versionet e HTML
 • Struktura e webfaqës
 • Titujt, paragrafet, listat, linqet, tabelat
 • Formatimi i tekstit
 • Vendosja dhe manipulimi i imazheve në webfaqe
 • Vendosja e formularëve dhe përdorimi i tyre
 • Hyrje në CSS
 • Sintaksa e CSS
 • Mënyrat e targetimit të elementeve të HTML
 • Klasat dhe ID-at
 • Përdorimi i atributeve të CSS për stilizimin e elementeve të HTML
 • Floating
 • Modeli i kutisë – kufizimet, padding dhe margin
 • Pozicionimet
 • Përdorimi i fonteve në CSS , Google Fonts, aplikimi i fonteve të veqanta
 • Grupimi i elementive dhe reshtimi i tyre
 • Selektorët dhe pseudo klasat

 

Foto e realizuar gjatë zhvillimit te orës

Course Curriculum

No curriculum found !

Register
Course Reviews

N.A

ratings
 • 5 stars0
 • 4 stars0
 • 3 stars0
 • 2 stars0
 • 1 stars0

No Reviews found for this course.

About Us

Devsize is the next smartcode project and platform that aims to provide enhanced programs, professional training in various areas of the classroom and online. Training for staff, office and other locations outside of central Prishtina, with schedules and times suitable to the needs of students.

Contact Us

If you have any questions, feel free to contact us. We will answer all your questions as soon as possible.

 •  St. Ilaz Kodra SU6/9 L-A-000 1, Pristina 10000
 •  info@devsize.com
 •  +377 45 654 254
© Devsize. All rights reserved.
X