Contact Us: +383 45 654 254

Përshkrimi

Mësoni zhvillimin e projekteve responsive dhe moderne duke përdorur Bootstrap. Bootstrap është një vegël e hapur për zhvillim me HTML, CSS dhe JS ,e cila e bën zhvillimin e webfaqeve të shpejtë dhe më të lehtë. Është bërë për njerëzit e të gjitha niveleve të aftësive, pajisjeve të të gjitha formave dhe projekteve të të gjitha madhësive.

Planprogrami

 • Hyrje në Bootstrap
 • Instalimi dhe konfigurimi
 • Përdorimi i komponentëve të ndryshme
 • Elementet e navigimit
 • Sistemi grid në Bootstrap
 • Krijimi dhe planifikimi i webfaqeve
 • Bootstrap CSS
 • Web Dizajnimi responsiv me Bootstrap

Course Curriculum

No curriculum found !

Register
Course Reviews

N.A

ratings
 • 5 stars0
 • 4 stars0
 • 3 stars0
 • 2 stars0
 • 1 stars0

No Reviews found for this course.

About Us

Devsize is the next smartcode project and platform that aims to provide enhanced programs, professional training in various areas of the classroom and online. Training for staff, office and other locations outside of central Prishtina, with schedules and times suitable to the needs of students.

Contact Us

If you have any questions, feel free to contact us. We will answer all your questions as soon as possible.

 •  St. Ilaz Kodra SU6/9 L-A-000 1, Pristina 10000
 •  info@devsize.com
 •  +377 45 654 254
© Devsize. All rights reserved.
X