Contact Us: +383 45 654 254

Përshkrimi

Nëse vetëm jeni duke filluar si një kamarier ose barist, ky kurs do t’ju japë strategjitë e provuara të nevojshme për të rritur të ardhurat tuaja.

Mësoni aftësitë që do të rrisin vlerën e shërbimit:

 • Mësoni se çfarë e bën një eksperiencë të mirë të konsumatorëve.
 • Ndërtoni një klientelë që vazhdimisht ju kërkon.
 • Përdorni 3 Hapat për të rregulluar ndonjë problem.
 • Zbuloni “Mendësinë” e shërbyesve profesionistëve.

 

Për kënd është ky kurs?

 • Çdokush që është në një pozitë të Kamarierit dhe Baristit.
 • Menaxherët dhe pronarët e restoranteve dhe bareve.

Planprogrami

 • Hyrje në kurs
  • Mirëseardhja
 • Bëni atë që profesionistët bëjnë
  • Ata (profesionistet) kontrollojnë vetveten
  • Ata (profesionistet) kuptojnë dinamikën e njerëzve
  • Ata (profesionistet) shkelqejne ne prezantim
  • Jini i ndershëm, keni integritet dhe praktikoni origjinalitetin
 • Strategjitë e shërbimeve që rrisin cilësinë
  • Krijo Përvojën e Klientit
  • Shikoni, dëgjoni dhe shërbeni
  • Kushtoni vëmendje “të mençur”
  • Si të shtoni humor
  • Mësoni të jepni dhe merrni
 • Ndërtoni klientelën tuaj
  • A kanë për qëllim klientët ta prishin diten tuaj?
  • Hapat për të ndryshuar situatat e këqija
  • Pranimi i fajit është i veshtirë, por i drejtë

Course Curriculum

No curriculum found !

Register
Course Reviews

N.A

ratings
 • 5 stars0
 • 4 stars0
 • 3 stars0
 • 2 stars0
 • 1 stars0

No Reviews found for this course.

About Us

Devsize is the next smartcode project and platform that aims to provide enhanced programs, professional training in various areas of the classroom and online. Training for staff, office and other locations outside of central Prishtina, with schedules and times suitable to the needs of students.

Contact Us

If you have any questions, feel free to contact us. We will answer all your questions as soon as possible.

 •  St. Ilaz Kodra SU6/9 L-A-000 1, Pristina 10000
 •  info@devsize.com
 •  +377 45 654 254
© Devsize. All rights reserved.
X