Na kontaktoni: +383 45 654 254 | info@devsize.com
 

Cila gjuhe programimi ju jep sukses edhe nese nuk keni diplome universitare ?

Dizenjimi dhe kodimi sot po kerkohen githmone e me shume dhe ajo cfare realisht kerkojne punedhenesit eshte asgje tjeter vecse aftesia.
Per te qene i afte ne programim nuk eshte kusht qe te kesh nje diplome universitare.
Ju mund te aftesoheni shume duke kryer disa kurse te thjeshta disamujore dhe normalisht duke perdorur internetin ne cdo hap , dhe me kaq ju mund tua kaloni edhe atyre qe e zoterojne nej diplome universitare.
Nese jeni ne fillim dhe akoma nuk keni shume eksperience , mundesite me te medhaja per sukses i keni duke bashkepunuar me bizneset e vogla.
Rreth 80% e bizneseve te vogla perdorin PHP per te rritur biznesin e tyre.
Dhe kjo e ben PHP si zgjedhjen numer 1 per personat qe nuk zoterojne nje diplome universitare.
WordPressi gjithashtu eshte i perdorur shume nga bizneset e vogla dhe WordPressi eshte gjithashtu i krjiuar nga PHP,JavaScript , HTML dheCSS.
Se bashku keto gjuhe kodimi jane pjese e asaj qe quhet dizenjim ne web.
Ne qoftese ju mesoni te dizenjoni ne web ju do te keni pafund mundesi pune.
PHP gjithashtu eshte nder gjuhet me te sigurta , te thjeshta ne perdorim .

Ne qoftese PHP eshte nder gjuhet me te mira , cilat jan te tjerat ?
Ne vend te dyte renditet JavaScript , i cili eshte nje domosdoshmeri per tu mesuar nga kushdo dizenjues webi.
Ne vend te trete renditet Python , qe eshte nder gjuhet me rritjen me te madhe ditet e sotme dhe me me perspektiv.

Si te zgjidhni gjuhen e pershtatshme per ju ?
Filozofia me e mire per tu ndjekur eshte qe te jeni neutral ndaj te gjithe gjuheve te programimit , pasi te gjitha kane fuqite dhe dobesite e veta.
Zgjedhja e nje gjuhe varet nga :

1.Cfare lloj programimi ju pelqen dhe ku ndiheni me te fort
2.Cfare specializimesh keni
3.Mundesite e punesimit ne vendin tuaj

Nese ju e preferoni Javen , por ne vendin ku jetoni nuk keni shume mundesi punesimi te hapura per kete , ku eshte kuptimi qe ta mesoni ?
Por ne qoftse hidhni hapa te sigurta eshte e sigurt qe do te keni sukses.

Nese doni qe te filloni te mesoni sa me lehte rreth dizenjimit ne web ju keshillojme trajnimet e meposhtme :

HTML & CSS

PHP Fundamentals & MySQL

07/02/2019

0përgjigjet në "Cila gjuhe programimi ju jep sukses edhe nese nuk keni diplome universitare ?"

Leave a Message

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Devsize është projekt dhe platformë pasardhëse e smartcode, e cila synon të ofrojë programe me të zgjeruara, trajnime profesionale në fusha të ndryshme në klasë dhe online. Trajnime për staf, në zyrë dhe lokacione tjera jasht pikës qendrore në Prishtinë, me orar dhe kohë të përshtatur sipas nevojave të studentëve.

Devsize ofron trajnime profesionale duke aplikuar teknologjitë e fundit, në një ambient të përshtatshëm për mësim të pajisur me infrastrukturë të nevojshme.

Që nga viti 2010 me mijëra student të trajnuar, shumë projekte dhe programe edukative.

Studentëve tanë edhe pas përfundimit të trajnimit u ofrojmë përkrahje për avansimin e mëtutjeshëm të karrierës së tyre.

Nëse keni ndonjë pyetje, mos ngurroni të na kontaktoni. Ne do t’i përgjigjemi të gjitha pyetjeve tuaja sa më shpejt që të jetë e mundur.
  • St. Ilaz Kodra SU6/9 L-A-000 1, Pristina 10000
  • info@devsize.com
  • +377 45 654 254
top
DEVSIZE © All rights reserved.

Setup Menus in Admin Panel