Na kontaktoni: +383 45 654 254 | info@devsize.com
 

Blog

Default blog layout

26

Jul'19

Instagram, duket se është rrjeti social që ka efektin më të madh negativ.

Llogaritë adiktive të modeleve të fitnesit, të udhëtimeve ekzotike dhe momenteve të përsosura të fotografive shpesh nuk përputhen me jetët …

Më shumë

11

Mar'19

9 Arsyet pse duhet të mësoni WordPress në vitin 2019.

Komponenti më efektiv lidhur me WordPress është se ai është i lehtë për t’u përdorur dhe mjaft fleksibil, praktikisht për …

Më shumë

09

Feb'19

6 Aftesite Kompjuterike te cilat duhet te gjenden ne cdo CV

Ne qoftese ju odni te jeni konkurues ne tregun e punes dhe te siguroheni se nuk po mbeteni mbrapa nga …

Më shumë

07

Feb'19

Cila gjuhe programimi ju jep sukses edhe nese nuk keni diplome universitare ?

Dizenjimi dhe kodimi sot po kerkohen githmone e me shume dhe ajo cfare realisht kerkojne punedhenesit eshte asgje tjeter vecse …

Më shumë

05

Feb'19

Pse cdo profesionist duhet te dije HTML dhe CSS

Ndoshta dhe e keni degjuar shpesh te thuhet se kushdo duhet te mesoje te kodoje. Madje mesimi i programimit eshte …

Më shumë

03

Feb'19

Menyrat sesi Kodimi mund te ndryshoje jeten tuaj

Te mesuarit te kodimit ka padyshim advantazhet e veta ne krahasim me fushat e tjera te jetes. Ju paraqesim me …

Më shumë

02

Feb'19

Software Developer, renditet profesioni me i kerkuar ne bote per 2019

Qofte nese po vendosni ne cilen dege te vazhdoni studimet apo cilen karriere te vazhdoni , synimi i secilit do …

Më shumë

29

Jan'19

10 arsyjet se pse duhet të mësoni gjuhën e programimit Python në 2019

Ne 2016, Python zevendesoi Javen si gjuha me e njohur ne universitete dhe kolegje dhe qe atehere nuk ka bere …

Më shumë

01

Mar'18

Çfarë mësova nga puna për të dy ata Bill Gates dhe Steve Jobs

Do të ishte e drejtë të them se unë jam krenar për karrierën time tridhjetë vjeçare në industrinë kompjuterike. Kam …

Më shumë

23

Feb'18

Dëshironi të kodoni? Diploma e Universitetit Mund të jetë një Humbje e Madhe Kohe

Shumë njerëz mendojnë që ju duhet një diplomë e universitetit për të gjetur vende pune si inxhinierë të softuerit. Para …

Më shumë

Devsize është projekt dhe platformë pasardhëse e smartcode, e cila synon të ofrojë programe me të zgjeruara, trajnime profesionale në fusha të ndryshme në klasë dhe online. Trajnime për staf, në zyrë dhe lokacione tjera jasht pikës qendrore në Prishtinë, me orar dhe kohë të përshtatur sipas nevojave të studentëve.

Devsize ofron trajnime profesionale duke aplikuar teknologjitë e fundit, në një ambient të përshtatshëm për mësim të pajisur me infrastrukturë të nevojshme.

Që nga viti 2010 me mijëra student të trajnuar, shumë projekte dhe programe edukative.

Studentëve tanë edhe pas përfundimit të trajnimit u ofrojmë përkrahje për avansimin e mëtutjeshëm të karrierës së tyre.

Nëse keni ndonjë pyetje, mos ngurroni të na kontaktoni. Ne do t’i përgjigjemi të gjitha pyetjeve tuaja sa më shpejt që të jetë e mundur.
  • St. Ilaz Kodra SU6/9 L-A-000 1, Pristina 10000
  • info@devsize.com
  • +377 45 654 254
top
DEVSIZE © All rights reserved.

Setup Menus in Admin Panel