• 0( 0 REVIEWS )
  1 STUDENTS

  Up and run with React.js quickly

  65.00 60.00
 • 0( 0 REVIEWS )
  46 STUDENTS

  Mësoni dizajnimin e websajteve profesionale dhe moderne të cilat duken mirë në celularë, tableta dhe desktop.

  130.00
 • 0( 0 REVIEWS )
  58 STUDENTS

  Mënyra më e lehtë për të mësuar web dizajnin modern duke përdorur HTML5 dhe CSS3

  78.00
 • 0( 0 REVIEWS )
  36 STUDENTS

  Ky trajnim është përgaditur t’ju mësojë që idetë tuaja ti konvertoni në websajte dhe aplikacione tjera funksionale për nevoja personale…

  280.00 252.00
 • 0( 0 REVIEWS )
  0 STUDENTS

  Mësoni konceptet kryesore që ju duhen për tu bërë zhvillues me Node.js

  75.00