Na kontaktoni: +383 45 654 254 | info@devsize.com
 

9 Arsyet pse duhet të mësoni WordPress në vitin 2019.

Komponenti më efektiv lidhur me WordPress është se ai është i lehtë për t’u përdorur dhe mjaft fleksibil, praktikisht për çdo gjë.

Kjo është arsyeja kryesore që WordPress është zgjeruar aq shumë në kërkesë. Në përputhje me një studim të kohëve të fundit, WordPress mbulon 22.5% të të gjitha faqeve në internet.

WordPress ofron CMS për të adaptuar të gjitha llojet e faqeve të vogla / të mesme / të mëdha të biznesit.

Për shkak të karakteristikave të tij të qëndrueshme, shumë prej emrave kryesorë të markave përdorin WordPress për ti fuqizuar faqet e tyre duke përfshirë, por pa u kufizuar vetëm në: Time Magazine, Google, Facebook, Sony, Disney, LinkedIn, New York City Times, CNN, eBay  dhe më shumë.

Më poshtë janë 9 arsyet pse ju duhet të mësoni WordPress.

 

 1. WordPress është falas

WordPress është një softuer  pa pagesë, kjo ju sugjeron që ju mund ta shkarkoni falas, ta instaloni, ta përdorni dhe ta ndyshoni atë. Ju mund ta shfrytëzoni atë për të zhvilluar çdo lloj faqe interneti. Është gjithashtu ‘open source’ që do të thotë se kodi burimor i softuerit është në dispozicion për këdo që të kërkojë, modifikojë dhe të luajë.

 

 1. WordPress është i lehtë për t’u përdorur dhe për ta mësuar.

WordPress përdoret nga njerëz të shumtë, si dhe pothuajse çdo ditë njerëz të rinj janë duke u bashkuar me komunitetin WordPress duke prodhuar faqet e tyre fillestare të mundësuar nga WordPress. Arsyeja pse individët shpejt përshtaten me WordPress është për shkak të faktit se është mjaft i lehtë për t’u përdorur.

 

 1. WordPress është i zgjerueshëm duke përdorur Themes dhe gjithashtu Plugins

Arsyeja pse WordPress është një perspektivë e tillë ideale është se ka qindra themes falas për të zgjedhur, kështu që ju mund ti ofroni faqes tuaj të internetit çfarëdo që dëshironi.

 

 1. WordPress është një makinë kërkimore miqësore

WordPress është krijuar duke e bërë përdorimin e kodit tipik të kualitetit të lartë dhe gjithashtu prodhon përmirësime semantike në faqen tuaj të internetit me të vërtetë tërheqëse për motor kërkimi në internet.

Për nga dizajni, WordPress është shumë SEO i këndshëm, dhe gjithashtu ju mund të bëni atë shumë më tepër SEO të këndshëm duke përdorur WordPress Search Engine Optimization plugin.

 

 1. WordPress është i lehtë për të menaxhuar

WordPress përfshin përditësues të integruar që ju lejon të përmirësoni shtojcat dhe temat tuaja nga brenda panelit tuaj të administruesve të WordPress

Gjithashtu ju njofton kur ka një version të ri të WordPress është në dispozicion, kështu që ju mund të përmirësuar atë vetëm duke klikuar një switch. Ju mund të mbani të gjithë përmbajtjen tuaj të WordPress-it të sigurt duke krijuar backup automatik të WordPress-it.

 

 1. WordPress është i mbrojtur dhe i siguruar.

WordPress është i zhvilluar me mbrojtje, kështu që konsiderohet mjaft i sigurt dhe gjithashtu i sigurt për të drejtuar çdo lloj faqe interneti.

 

 1. WordPress mund të kujdeset për llojet e ndryshme të mediave.

Ju mund ta përdorni WordPress si në vijim:

Lojë
Blog
Sistemi i Administrimit të Faqes Web (CMS)
Galeri
portofol
Renditja e faqes
E-commerce
Mbledhja e videoklipeve
Faqja e abonimit

Këto janë vetem disa mundesi…

 

 1. WordPress është i gatshem për web mobile

Nëse supozoni që klientët tuaj po vizitojnë faqen tuaj te internetit nga një kompjuter me madhësi të plotë, mendoni përsëri. Përdorimi i internetit në mobile po shpërthen. Nëse faqja juaj nuk duket  dhe nuk punon mirë në një smartphone ose tablet, klientët tuaj do të kalojnë faqen tuaj dhe do të shkojnë diku tjetër.

Shumë themes në WordPress janë të dizajnuara të jenë të responsive (apo mobile-miqësore), që do të thotë se klientët tuaj nuk do të sfidohen të përdorin faqen tuaj në smartphonet e tyre. Dhe dashboard i WordPress është projektuar për të punuar në smartphone, si dhe në kompjuterë të plotë – kështu që ju mund të menaxhoni me lehtësi faqen tuaj te internetit nga kudo.

 

 1. WordPress është i menduar mire, ‘’i pjekur’’.

WordPress është më shumë se dhjetë vjeç i vjeter. Gjatë dekadës së fundit, WordPress është përpunuar, testuar dhe përmirësuar. Në këtë proces, ajo ka evoluar në një sistem botimi të klasit botëror.

 

Shpresoj tani ju e kuptoni pse duhet të mësoni WordPress.

Nëse doni të mësoni WordPress atëherë ju sugjerojmë këtu .

 

Kohëzgjatja e kursit 20 orë

 

11/03/2019

0përgjigjet në "9 Arsyet pse duhet të mësoni WordPress në vitin 2019."

Leave a Message

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Devsize është projekt dhe platformë pasardhëse e smartcode, e cila synon të ofrojë programe me të zgjeruara, trajnime profesionale në fusha të ndryshme në klasë dhe online. Trajnime për staf, në zyrë dhe lokacione tjera jasht pikës qendrore në Prishtinë, me orar dhe kohë të përshtatur sipas nevojave të studentëve.

Devsize ofron trajnime profesionale duke aplikuar teknologjitë e fundit, në një ambient të përshtatshëm për mësim të pajisur me infrastrukturë të nevojshme.

Që nga viti 2010 me mijëra student të trajnuar, shumë projekte dhe programe edukative.

Studentëve tanë edhe pas përfundimit të trajnimit u ofrojmë përkrahje për avansimin e mëtutjeshëm të karrierës së tyre.

Nëse keni ndonjë pyetje, mos ngurroni të na kontaktoni. Ne do t’i përgjigjemi të gjitha pyetjeve tuaja sa më shpejt që të jetë e mundur.
 • St. Ilaz Kodra SU6/9 L-A-000 1, Pristina 10000
 • info@devsize.com
 • +377 45 654 254
top
DEVSIZE © All rights reserved.

Setup Menus in Admin Panel